Samenwerken met  ByRoy

Ik deel mijn teksten al onwijs lang online. In het begin waren enkele vrienden mijn vaste lezers, maar een groter publiek én domein volgde al snel. Tegenwoordig heeft mijn blog maandelijks zo’n 1000 bezoekers en dat aantal blijft groeien. Mijn blog bestaat uit persoonlijke teksten en onderwerpen waar ik iets mee heb. Je mag het gerust een heerlijke mengelmoes noemen.

Er zijn enkele dingen die mij persoonlijk karakteriseren en waarbij een samenwerking echt doeltreffend kan zijn.

#1 Boeken

Een boekenwurm ben ik niet, maar een goed boek lees ik zo door heen. Naast mijn superleuke freelance klussen en het schrijven van blogs besteed ik aan deze hobby kapot veel tijd. Elk dood uurtje lees ik wel even een paar bladzijden. Of soms zelfs een geheel boek! Mijn verzameling blijft groeien en daar ben ik trots op!

#2 Koffie, wijn en eten
Lekker uiteten of zelf maken zit in mijn bloed. Net als het bourgondische bestaan in Limburg (maar ik woon in Drenthe) en mijn verslaving voor koffie. Mij kun je overigens ook erg blij maken met een (horeca)beurs met als doel: heerlijke koffie & wijn!

#3  Interieur
Wie houdt er nou niet van een mooie bank? Of fantastische tv-kast? Ik namelijk wel! Op mijn Pinterest account blijf ik maar leuke dingen Pinnen voor later.. Ik zou het stiekem graag allemaal willen aanschaffen.

Ohja! Planten zijn erg mooi en ze blijven (soms) leven bij mij thuis, maar dit is wel een leuk voorbeeldje! Lees; “Een mooie plant is niks mis mee”

#4 Smartphones
Het bellen natuurlijk niet, daar ben ik niet echt een ster in, maar ik bedoel de smartphones an sich. Ik ben dol op apps, gave smartphones, nieuwe snufjes en kekke accessoires!

#5 Horeca
Als gediplomeerd horecamedewerker ben ik een lopende kennisbank en ervaringsdeskundige. Heb je daar een leuk samenwerkingsidee voor, brand dan maar los!

Ja.. JA.. JA!!

Vind je mij de uitgelezen persoon om een boek te lezen of om een heerlijke wijn te proeven? Of wil je een leuke advertorial op mijn blog met een winactie? Niet helemaal wat je zoekt? Dan mag je altijd andere voorstellen doen door contact met mij op te nemen!