Als je mij op Facebook volgt is het je vast niet ontgaan dat ik begin februari een super lief kaartje opgestuurd kreeg! Dit was niet alles wat die dag bij de post zat. Naast het kaartje kreeg ik super lekkere mini Tony Chocolonely’s én een onwijs grote doos met twee waanzinnig schattige planten!

Om heel eerlijk te zijn heb ik het nooit echt op planten gehad. Eigenlijk gaan de meeste plantjes al dood zodra ik ernaar kijk, maar stiekem vergeet ik ze gewoon water te geven. Planten zijn levende producten en gaan mij op een gegeven moment keihard haten. Net als kinderen.. Een weekje zonder water moet toch kunnen? Dan hoeft zo’n schattig plantje toch niet meteen naar het kille planten-hiernamaals te gaan? Ik heb mij laten vertellen dat dat dus wel degelijk zo werkt. Het water geven van planten krijg ik gewoon never nooit in mijn systeem. Zodra het te laat is, ja, dan denk ik er pas aan. Dus planten zijn niks voor mij zou je denken, maar niks is minder waar! Ik heb de oplossing gevonden dankzij mijn nieuwe vriendjes van Het Beste Van De Kweker!

Het voordeel van bloggen is dat je soms aan samenwerkingen doet en zo dus ook met Het Beste Van De Kweker. Van hun kreeg ik twee super Dracaena’s! Voordat ik ze binnen kreeg wist ik niet precies wat ik ervan moest verwachten. Okay, ik wist hoe de planten er uitzagen, maar verder dan plaatjes zoeken op Google was ik nog niet.

Stiekem is de Dracaena de planten oplossing voor mensen zoals ik. Mensen die planten vergeten. Één keer per week water geven is meer dan voldoende; deze plant houdt totaal niet van natte voeten! Oftewel je kan ze rustig eens een weekje vergeten! Sinds ik de planten heb ben ik ze al een paar keer vergeten.. Oeps. Achja.. ze staan nu enkele weken op mijn slaapkamer en leven tot mijn grote verbazing nog steeds. Ik zal de plantjes goed in de gaten houden, want hopelijk worden ze nog wat groter! Een mooie plant is niks mis mee! Tevens ontgroeide één het kleine potje al en zitten ze sinds deze week samen in een mooie grote pot; hoezo planten zijn niks voor mij? Ik geef toe dat deze cadeautjes van moeder natuur mijn hartje hebben veroverd <3