Mijn teksten deel ik al onwijs lang online. In het begin dat ik blogs schreef waren enkele vrienden mijn vaste lezers, maar een uitgebreider publiek en een serieuze website volgde snel. Tegenwoordig heeft mijn blog maandelijks een zo’n 1000 unieke bezoekers en dat aantal is groeiende. Mijn blog bestaat uit persoonlijke teksten en onderwerpen die mij aangaan. Je mag het gerust een heerlijke mengelmoes noemen!

Er zijn enkele dingen die mij persoonlijkheid karakteriseren en waarbij een eventuele samenwerking doeltreffend kan zijn.

1. Boeken

Een echte boekenwurm ben ik niet, maar een goed boek lees ik zo weg. Naast mijn superleuke freelance klussen, het schrijven van blogs en mijn vaste baan, besteed ik kapot veel tijd aan deze hobby. Elk dood uurtje lees ik wel even een paar bladzijden. Of soms een geheel boek! Mijn verzameling aan boeken blijft groeien en daar ben ik trots op!

2. Koffie, wijn & eten

Heerlijk relaxt uit eten of het zelf klaarmaken van eten zit in mijn bloed. Net als het bourgondische bestaan in Limburg (maar ik woon in Drenthe) en mijn verslaving aan koffie. Mij kun je overigens ook ontzettend vrolijk maken met een horecabeurs met als doel; koffie & wijn!

3. Interieur

Wie houdt er nou niet van een mooie bank? Of een fantastische tv-kast? Ik namelijk wel! Op mijn Pinterest account blijf ik maar leuke dingen Pinnen voor later… ik zou het stiekem zo graag allemaal willen aanschaffen. Hetzelfde geldt voor planten, daar ben ik ook een onwijs grote fan van. Ik verzamel ze steeds meer en ze blijven (soms) ook nog eens leven!

Doeltreffende samenwerking over planten lezen? Lees dan mijn blog: Een mooie plant is niks mis mee

4. Smartphones

Het bellen natuurlijk niet, daar ben ik niet altijd een ster in, maar ik bedoel natuurlijk de smartphones an sich. Ik ben dol op alles wat met elektronica te maken heeft en ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes op dat gebied! Dit geldt ook voor apps die mijn leven makkelijker maken, toffe accessoires en mooie hoesjes.

5. Horeca

Met 8 jaar horecaervaring in verschillende functies en diploma’s ben ik een lopende kennisbank op dit gebied. Heb je daar een leuk samenwerkingsidee voor, brandt dan maar los! Vanzelfsprekend ben ik ook freelance inzetbaar in de horeca.

Ja! Ik wil met jou samenwerken!

Vind jij mij nou de uitgelezen persoon om een boek te lezen? Of om een heerlijke wijn te proeven? Of wil je graag een leuke advertorial op mijn blog met een winactie? Schroom dan niet om mij te mailen! Uiteraard mag je ook heel iets anders voorstellen.